Belluna w18.3

Sabina Damesmode

Plein 49
4543 BK Zaamslag
+31 (0)115 43 23 52
Openingstijden

Belluna maakt shirts en tops van de betere kwaliteit uitgevoerd in 100% katoen. De eenvoud met subtiele extra's is wat opvalt bij dit label. Een mooi produkt binnen onze collectie wat ook door u gewaardeerd gaat worden!

Belluna lanceerde haar eerste collectie in 2002. De collectie maakte zijn eerste verschijning op de Modefabriek, Amsterdam als een Nederlands merk . Niet lang daarna , werd gepresenteerd op de internationale beurs Prêt à Porter, Parijs. Belluna ontwerp is best te omschrijven als verfijnde casual wear met een Italiaans / Franse flair. Eenvoudig ontwerp wordt gecombineerd met een oog voor detail .

De inspiratie voor het ontwerp van de Belluna collectie is altijd een verbinding tussen mooie details , eenvoud , betaalbaarheid en functionaliteit.

Elke collectie bestaat uit shirts en gebreide trui , zoals vesten , jurken en rokken in de beste kwaliteit stoffen, zoals katoen, linnen , merino blends en kasjmier. Alle geproduceerd in Europa.

Geleid door creativiteit , inspiratie en commercieel succes , Belluna heeft meer dan 150 verkooppunten over de hele wereld.

300_image643.jpg

300_image657.jpg

300_image660.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Realisatie: TiDi Graphics