lf sp1

Sabina Damesmode

Plein 49
4543 BK Zaamslag
+31 (0)115 43 23 52
Openingstijden

La FeƩ MarabouteƩ

La Feé Maraboutée

Frivool, vrouwelijk en draagbaar

La Fée Maraboutée is een Frans merk dat vrouwelijkheid en speelsheid uitstraalt met een collectie waarmee op vele manieren gecombineerd kan worden. Eigentijdse mode met de frivoolheid van Frankrijk en de stijl van de Parijse fashionistas. De collectie bevat speelse en feestelijke stukken, maar ook basic stukken en een uitgebreide tricotlijn.

Gevarieerde accessoires en Franse shawls van La Fée Maraboutée maken je Parijse look helemaal af.

Parijse mode verovert de wereld

De collectie van La Fée Maraboutée wordt ontworpen door Jean-Pierre Braillard. De ontwerper streeft er naar collecties te maken waar een brede groep zelfbewuste vrouwen zich kan identificeren. De kleding dient als een weerspiegeling en versterking van de sfeer waarin de vrouw zich bevindt. De collecties zijn speels en eigentijds maar ook klassiek en zelfbewust.

La Fée Maraboutée is voor modebewuste vrouwen, die zich graag vrouwelijk kleding in een chique urban lifestyle. De La Fée Maraboutée draagster is sterk, zelfbewust, vrouwelijk en hip. Op deze manier heeft het Franse merk de wereld weten te veroveren met haar luxueuze stoffen, eigentijdse creaties en oog voor detail en afwerking. Onmisbaar voor de klassiek-hippe en zelfbewuste vrouw met een Parijse look.

 

300_lafeemaraboutee_pe20_by_jennifer_sath_205.jpg

300_lafeemaraboutee_pe20_by_jennifer_sath_209.jpg

300_lafeemaraboutee_pe20_by_jennifer_sath_213.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Realisatie: TiDi Graphics