MAC

Sabina Damesmode

Plein 49
4543 BK Zaamslag
+31 (0)115 43 23 52
Openingstijden

Historie MAC

De geschiedenis van MAC begint in 1973, wanneer de heer Gansbühler uit Wald Rossbach in het Duitse Beieren het idee ten uitvoer brengt om een perfect passende damesbroek op de markt te brengen. Ook de modellen die volgden, zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm. Kort na de eerste leveringen neemt de productie van broeken in sneltreinvaart toe. De combinatie van pasvorm, kwaliteit en concurrerende prijs blijkt de sleutel tot succes. MAC is tevens een betrouwbare partner voor de lange termijn vanwege de adequate uitleveringen.

Het klantenbestand is enorm gegroeid en de verkoop van broeken in Europa is gestegen tot ruim 5 miljoen per jaar.

MAC spring 2014


Het concept


Een perfecte pasvorm, uitstekende kwaliteit, value for money en bovendien een groot gevoel voor de laatste trends, dit alles garandeert MAC al sinds 1973. Met deze duidelijk gedefinieerde filosofie, heeft geleid dat MAC zich in een positie heeft gemanuvreerd tot een van Europa’s meest toonaangevende broekenfabrikant.

Elke minuut wordt er ergens in Europa een MAC broek verkocht. Dit houdt in dat er meer dan 5 miljoen broeken per jaar wordt gekocht en dit groeit nog steeds.

Realisatie: TiDi Graphics